Global Merino Wool Outarel Market Market (2022-2027) – Fa'atuputeleina le Ta'uta'ua o Mitiafu Pu'upu'u Lima Faia i Vulu Merino o lo'o Fa'atupuina le Fa'atupulaia.

DUBLIN–(BUSINESS WIRE)–O le Global Merino Wool Outdoor Apparel Market – Forecast (2022-2027) lipoti ua faaopoopo i le ResearchAndMarkets.com ofo.
O le aofaʻi ole maketi o lavalava i fafo ole merino i le lalolagi atoa na faʻatauina ile $ 458.14 miliona i le 2021, faʻatupulaia i le CAGR o le -1.33% i le vaitau o faʻataʻitaʻiga 2022-2027.
O le fulufulu mamoe o Merino e manatu o se fulufulu ofoofogia ona o lona maualuga maualuga o le mafanafana ma le tele o aoga. E ui o le tele o tagata e faʻaaogaina naʻo le fulufulu mamoe i le taumalulu, e mafai ona ofuina ofu fulufulu merino i le tausaga atoa. ma malulu i le taumafanafana.
O le fulufulu Merino e fetaui lelei mo soʻo se tasi e manaʻo e iloa le aoga o fulufulu masani e aunoa ma le manogi poʻo le faʻalavelave.
O le malosi po o le tumau o le fulufulu merino o se tasi lea o ona uiga sili ona iloga. O le fulufulu mamoe Merino na gaosia i Ausetalia ma Niu Sila e maua ai le vaega tele, e tutusa ma le 80%.Merino wool outwear o loʻo faʻaogaina lelei i talosaga faaseʻe ona o lona gafatia e faʻatonutonu. vevela o le tino i tulaga uma o le tau ma le manogi manogi, o se tasi lea o mea taua e mafua ai le tuputupu ae o le maketi o lavalava i fafo o le merino wool i le vaitau 2022-2027.
Le lipoti: "Global Merino Wool Outdoor Apparel Market - Forecast (2022-2027)" e aofia ai se auiliiliga loloto o vaega nei o le lalolagi Merino Wool Outdoor Apparel alamanuia.
O lo'o fa'atupula'ia le mana'oga mo ofu i fafo o fulufulu mamoe Merino ona o le alualu i luma i le fuaina o tekonolosi ma le fa'ato'againa o fulufulu lelei. maualuga le manaoga i le au faʻatau e filifili mo le faaseʻe ona o lona tulaga maualuga, faʻaauau ma mafanafana. O le mea lea, o le a sili atu ona taulaʻi le au gaosi oloa i le fatuina o oloa e faia mai i le fulufulu merino. oloa e faia mai le fulufulu merino.
O le manaʻoga mo mitiafu lima pupuu merino o loʻo faʻatupulaia ona o lona malu sili atu ma le lelei pe a faʻatusatusa i fulufulu masani, cotton ma fiber synthetic. o le ie, e maua ai se faʻamafanafanaga. E le gata i lea, e mafai e le fulufulu Merino ona tatalia le vevela mai le -20 C i le +35 C, e faʻalelei ai mo gaoioiga i fafo i le taumafanafana ma le taumalulu, ma faʻalauteleina le ola o mitiafu e aunoa ma le suia o latou lapopoa muamua. , fa'atumauina tulaga fa'alelei tagata fa'aoga, lea o lo'o fa'aosoina ai le fa'atupula'ia o le maketi o lavalava i fafo o fulufulu Merino.
Fa'atapula'a malosi e fa'aitiitia tumau ai le gaosiga o fulufulu mamoe a tagata matutua ona o le fa'aitiitia o numera follicle ma e feso'ota'i ma le fa'aitiitia o le tino ma le vaega o le pa'u. e toʻaitiiti ni tamaʻi mamoe e maua mai i mamoe matutua.
O le faʻalauiloaina o oloa, tuʻufaʻatasiga ma faʻatauga, pisinisi faʻatasi, ma le faʻalauteleina o faʻafanua o ni taʻiala autu ia o loʻo faʻaaogaina e tagata taʻalo i le maketi o lavalava i fafo o le merino wool.


Taimi meli: Me-12-2022